Balışeyh’in her bölgesi yenileniyor

Balışeyh’in her bölgesi yenileniyor
 Muhabir
Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde vatandaş odaklı çalışmalar devam ediyor. Sorunların çözümü noktasında mücadele gerçekleştiren Belediye Başkanı Hilmi Şen, peyzaj ve türbe restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

baliseyh2.jpg

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini çözmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şen, her alanda önemli çalışmalara imza atmak için mücadele verdiklerini ifade etti. Şen, “Yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Peyzaj düzenlemeleri, Türbe restorasyonu, Sellik Çalışmaları, Kilit parke çalışmaları iş planımıza uygun şekilde devam ediyor. Sıradaki projelerimiz içinde zemin hazırlıklarına başlayacağız! Özverili şekilde sahada çalışan personelime teşekkür ediyorum. Aşkınan çalışan yorulmaz” dedi.

baliseyh3.jpg

HER ALANDA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Balışeyh’in altyapı ve üstyapı çalışmalarına neşter vurduklarını ve her alanda sorunlara çözüm bulduklarını vurgulayan Şen, “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler imza atmaya devam ediyoruz. Nisan ayından bugüne kadar birçok projeyi gerçekleştirdik. Balışeyh’in Kırıkkale’nin en önemli ilçelerinden birisi olması en temel gayemiz. Ekonomi, eğitim, sağlık ve diğer yatırım alanlarında Balışeyh alacağı yatırımlarla gerçekten geleceğe başarılarla ilerleyecek” ifadesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.