Balışeyh’te hummalı çalışmalar devam ediyor

Balışeyh’te hummalı çalışmalar devam ediyor
 Muhabir
Kırıkkale'nin Balışeyh İlçesinde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen ve ekipleri, her alanda sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla mücadele sergiliyor.

ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

Balışeyh İlçesinde, her alanda önemli çalışmalar devam ediyor. Sorunlara çözüm bulmak amacıyla çalışma sergileyen Belediye Başkanı Hilmi Şen ve ekipleri, vatandaş odaklı hummalı mücadelesine devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin altgeçitleri başta olmak üzere üstgeçitlerine bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yapıldığı gibi bırakılan ve adeta otlardan geçilmeyen altgeçitlerin temizliğini gerçekleştiren Balışeyh Belediyesi, çalışmalarıyla takdir topluyor.

İHMAL EDİLEN HER NOKTAYA DOKUNUYORUZ

İlçenin her alanda sorunlarına çözüm bulmak için mücadele verdiklerini dile getiren Şen, "İmkanlarımız dahilinde büyük çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Altgeçit güzergahını kullanan vatandaşlarımız için bölgede eksiklikleri giderdik. Adı güzel, tarihi güzel Balışeyh'imiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor adına yakışır bir ilçeye dönüştürmeye çalışıyoruz. Gözle görülen, nasıl olsa görülmüyor diye ihmal edilen her bir adıma dokunuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.