Baro Başkanı Zeki, mazbatasını aldı

Baro Başkanı Zeki, mazbatasını aldı
 Muhabir
Kırıkkale Baro Başkanlığı'nda hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. Seçimi kazanan Avukat Turan Zeki, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Kırıkkale Baro Başkanlığı'nda yaklaşık 2-3 aydır süren seçim heyecanı hafta sonu sona erdi. 2 adayın yarıştığı seçimi Avukat Turan Zeki kazandı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Zeki, düzenlenen törenle mazbatasını altı. Yönetimiyle birlikte mazbatasını alan Zeki, hep birlikte güzel mücadele vereceklerini dile getirdi. Seçim döneminde verdikleri her sözü tutacağına dikkat çeken Zeki, "Birlikte mücadele ederek, çok güzel işlere imza atacağız” dedi. .

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKÜR ETTİ

Mazbata töreninde konuşma yapan Zeki, "Kırıkkale Barosu 19. Olağan Genel Kurulunda sizlerin destek Teveccühü ile rekor seviyede oy alarak Kırıkkale Barosu Başkanlığı’na seçilmiş bulunmaktayım. Seçim sathında gerek şahsıma gerekse de yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve TBB üst kurul delegelerimize vermiş olduğunuz destekler için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

“Bu günden sonra siz değerli meslektaşlarımla, birlik içerisinde çalışarak Kırıkkale Barosunu daha güçlü ve daha Kurumsal bir yapıya kavuşturacağımızdan hiçbir kuşkunuz olmasın Seçim süreci bir bayrak yarışı olup bu güne kadar emeği geçen Tüm Baro Başkanlarımıza ve kurul üyelerimize de şükranlarımı arz ediyorum. Bize verilen değerin ve yüklendiğimiz sorumluluğun bilincinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, Seçim sathında vadettiğimiz bütün projeleri sizlerin değerli destekleri ile gerçekleştireceğimizi şahsım ve bütün kurullarımız adına onurla sizlerle paylaşıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.