Başkan Önal’dan yangın bölgesine geçmiş olsun ziyareti

Başkan Önal’dan yangın bölgesine geçmiş olsun ziyareti
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kaletepe Mahallesinde yangın nedeniyle zarar gören vatandaşı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Önal, yangının sebebiyle ilgili incelemelerin sürdüğünü de söyledi.

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde otluk alanda çıkan yangın, çevredeki müstakil evlerin önüne araçlar için tahtadan yapılan barakalara sıçradı. Yangında 4 baraka ve 1 otomobil kullanılamaz hale geldi. Olay, 1019. Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otluk alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü ve çevredeki barakalara sıçradı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yapılan çalışmalarla yangın kısa sürede söndürüldü.

GEREKLİ İNCELEMELER BAŞLATILDI

Yangında 4 baraka kullanılamaz hale gelirken, bir otomobil de büyük hasar gördü. Olayda ölen veya yaralanan olmadı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kaletepe Mahallesinde yangın nedeniyle zarar gören vatandaşı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Önal, yangının sebebiyle ilgili incelemelerin sürdüğünü de söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.