Başkan Şen: “Balışeyh için mücadele ediyoruz”

Başkan Şen: “Balışeyh için mücadele ediyoruz”
 Haber Merkezi
Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, yoğun iş temposuna rağmen vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

BİRÇOK PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Belediye Başkanı Hilmi Şen, yoğun iş temposuna rağmen vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Şen, her fırsatta halkı dinleyerek, taleplerini ve ihtiyaçlarını bizzat yerinde değerlendirme fırsatı buluyor. Vatandaşlarla kurulan bu yakın temasın önemine değinen Şen, Balışeyh için daha birçok proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

hilmisennn.jpg

İLÇEMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Başkan Şen, "Balışeyh'imiz için yapacak daha çok işimiz var. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler var ve bu sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızla birlikte, ilçemizi daha da ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmekte kararlıyız," diyerek gelecekteki projelere ve ilçenin gelişimine olan bağlılığını vurguladı. Şen, ilçenin refah seviyesini yükseltmek adına yapılan çalışmalara devam edileceğini belirterek, vatandaşlara verdikleri desteği her zaman önemsediklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.