Bingo İsrail malı mı? Bingo kimin, hangi ülkenin, nerenin malı?

Bingo İsrail malı mı? Bingo kimin, hangi ülkenin, nerenin malı?
Son dönemde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Türkiye'de İsrail malları boykot kampanyasına neden oldu. Peki, Bingo İsrail Malı mı? Bingo Hangi Ülkenin?

Bingo İsrail malı mı?

Bingo İsrail malı değildir. Bingo, Türkiye'nin yerli bir markasıdır. Bingo deterjanları, Türkiye'de Eczacıbaşı Holding tarafından üretilmekte. Bingo'nun İsrail'de herhangi bir üretim tesisi bulunmamakta. Marka, İsrailli bir şirket tarafından lisanslanmamıştır.

bingo-1.png

Bingo hangi ülkenin malı? Bingonun kurucusu kim?

Türkiye'nin en popüler temizlik ürünleri markalarından biri olan Bingo, Türkiye'nin yerli bir markasıdır. Bingo, 1986 yılında Eczacıbaşı Holding tarafından kurulmuştur. Bingo deterjanları, Türkiye'de üretilmekte ve satılmakta.

bingo-3.png

Bingo markasının kurucusu, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'dır. Bülent Eczacıbaşı, 1986 yılında Bingo markasını, Türkiye'de temizlik ürünleri pazarında yeni bir soluk getirmek amacıyla kurmuştur. Bingo, kısa sürede Türkiye'nin en popüler temizlik ürünleri markalarından biri haline gelmiştir.

bingo-4.png

Eczacıbaşı Holding, Türkiye'nin en büyük sanayi gruplarından biridir. Eczacıbaşı Holding, kimya, ilaç, sağlık, ev ürünleri, perakende ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet göstermekte.

bingo-5.png

Bingo kaç ülkede satılmakta?

Bingo deterjanları, Türkiye'de yaygın bir şekilde satılmakta. Bingo deterjanları, Türkiye'nin yanı sıra, Irak, Suriye, Ürdün, Azerbaycan, Gürcistan ve Özbekistan gibi ülkelerde de satılmakta. Bingo deterjanları, Türkiye'nin yanı sıra, Orta Doğu ve Kafkasya bölgesinde de önemli bir pazar payına sahiptir. Bingo, bu ülkelerde pazar payını artırmaya devam etmekte.

bingo-7.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.