Bu gençlerin bileği bükülmüyor

Bu gençlerin bileği bükülmüyor
 Muhabir
Kırıkkale’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Genç Erkekler Bilek Güreşi’ müsabakaları devam ediyor. Yarışmalarda büyük mücadele sergileyen gençler, güçlülükleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

MUHAMMED ALİ, KIRIKKALE İKİNCİSİ

Her alanda spor branşının sevdirilmesi ve şampiyonların çıkması amacıyla çalışmalarını gerçekleştiren Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ‘Genç Erkekler Bilek Güreşi’ yarışması düzenledi. Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonu’nda devam ediyor. Etaplar halinde yapılan yarışmada Muhammed Ali Aslan, kendi kilo ve alanında yapılan yarışmada Kırıkkale ikincisi oldu. Tören sonrası yarışmada dereceye giren sporculara madalyaları tören eşliğinde verildi.

bu-genclerin-bilegi-bukulmuyor-png1.png

TÖRENLE MADALYALARI VERİLDİ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yarışmada ter döken herkese başarılar diledi. Derece alan Sporcularımızı tebrik eden Güneş, “Kırıkkale’den nice şampiyonların çıkması için gereken bütün çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kurum olarak bütün gençlerimize başarılar diliyorum. Adeta bilekleri bükülmeyen bu gençlerimiz yarınlara adeta ışık oluyor. Kendi gibi diğer gençlerimize de yol göstererek bu alanda farkındalık oluşturuyorlar. Emek veren herkesteşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.