Bulduğu tedavi yöntemi herkesi şoke etti!

Bulduğu tedavi yöntemi herkesi şoke etti!
Vücudundaki hastalıklar bir türlü dinmeyen Amerika’da bir vatandaş öyle bir tedavi yöntemi buldu ki tüm dünyayı şaşkına çevirdi.

ZAVALLI ADAMIN DAHİYANE FİKRİ

Tarih yaprakları 2011 yılını gösterdiğinde ABD'nin doğusundaki Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan 59 yaşındaki James Verone için hayat zindana dönmüştü adeta. İşini de kaybeden bu zavallı adam çaresiz durumdaydı. Hiçbir gelir kaynağı olmadığı için sağlık sigortasını da yitiren bu adam diğer yandan da ciddi sağlık problemleriyle boğuşuyordu. Belde disk kayması, kireçlenmiş eklemler, çarpık ayak ve göğsündeki büyüme nedeniyle ciddi ağrılar çekiyordu. Bulduğu akıl almaz fikirle tüm dünyayı şoke etti.

soyguncu.jpeg

1 DOLARLIK SOYGUN

9 Haziran günü bankaya gitmek için taksi çağıran Verone, bankaya adımını attı ve veznedara bir not bıraktı. Notta, "Elimde silah var. Bu bir banka soygunu, lütfen bana sadece 1 dolar ver" yazıyordu. Notu teslim ettikten sonra bankanın sandalyelerinden birine oturdu ve şunları söyledi: "Ben orada, işte o sandalyede oturup polisi bekliyor olacağım."

dolarr.jpg

BİR GARİP TEDAVİ YÖNTEMİ

Yaşlı adam, 1 dolarlık soygunundan önce gazeteye yazdığı bir mektupta, "Bunu aldığınızda benim tarafımdan 1 dolara bir banka soygunu yapılmış olacak. Aklım yerinde ama bedenim o kadar sağlam değil" demişti. Yaptıklarına o an kimse anlam veremedi. Ancak onun tek isteği hapishanenin ücretsiz tıbbi bakımını almaktı. Böylece hapse atılacak ve vücudundaki tüm rahatsızlıkları tedavi ettirebilecekti. Çünkü ne parası vardı ne de sağlık sigortası.

soyguncu3-001.jpg

“ARTIK ACIYA DAYANAMIYORUM”

James Verone, ABD'de 62 yaşında başlayan sosyal güvenlik yardımlarına erişebilmek ve böylece hayatının geri kalanında tıbbi bakımını güvence altına almak için en az 3 yıl hapiste kalmayı düşünüyordu. 3 yıl civarındaki ceza süresince hapishanede gerekli tedaviyi görebileceğine inanıyordu.
Acı içinde yaşamak veya hapsedilmek işte bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda kaldı Verone, uzun süredir ince eleyip sık dokuduğu kararından dolayı hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi. "Artık acıya dayanamadım, bu yüzden pişman değilim. Sağlığınız yoksa hiçbir şeyiniz yok" diye konuştu. Hapishaneye girdiğinde dediğini yaptı ve amacına ulaştı yaşlı adam. Doktorlar tarafından muayene edildi ve tedavisine başlandı.

soyguncu2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya