Çelebi’nin sorunları çözüm buluyor

Çelebi’nin sorunları çözüm buluyor
 Haber Merkezi
Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İlçenin sorunları için çözüm arayışında bulunan Erdemir, “İlçemizin her alanda sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

ERDEMİR, ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

Kırıkkale’nin önemli ilçeleri arasında yer alan ve 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimde yeniden başkanlık görevine gelen Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, ilçenin sorunlarını her alanda yetkililere iletmeye devam ediyor. Bakanlıklar başta olmak üzere ilgili kurumlarla iletişim sağlayan ve görüşme gerçekleştiren Erdemir, altyapı başta olmak üzere çevre ve diğer yatırımlarla ilgili çözüm arayışında bulunuyor.

aaa.jpg

BAKANLIKLARA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİYOR

Erdemir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Fatih Turan'ı ve yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emirdoğan’ı ziyaret etti. Çerikli’nin bakanlık tarafından alması planlanan yatırımlar için görüş alışverişinde bulunan Erdemir, bu konuda üzerlerine düşen hizmet görevini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade etti.

baaskann.jpg

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çelebi halkına her alanda söz verdiklerini dile getiren Erdemir, “7’den 70’e bütün kesimin sorunlarını çözmek bizim başlıca görevimizdir. Geçmişte olduğu gibi her zaman sahada olduklarını vurgulayan Erdemir, “Altyapı, üstyapı, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda imkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak ilçemizin büyük yatırımlar alması için gereken gayreti gösteriyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.