Çelebi’nin ulaşım problemi giderilecek

Çelebi’nin ulaşım problemi giderilecek
 Haber Merkezi
Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır’ı ziyaret etti. Erdemir, Çelebi’nin ulaşım alanında sorun ve taleplerini iletti.

SORUN VE TALEPLER İLETİLDİ

Çelebi İlçesinin sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak amacıyla Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır’ı ziyaret etti. Erdemir, Çelebi’nin ulaşım alanında sorun ve taleplerini iletti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Erdemir, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 4. Bölge Müdürümüz Savaş Bayındır’ı ziyaret ederek, ilçemizde yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Erdemir, “İlçemiz için önem arz eden projelerimizin 2024 ve 2025 yatırım programına alınması talebini ilettik. Bölge müdürümüz Savaş Bayındır’ın misafirperverliği ve ilçemize verdiği destekler için teşekkür ederim. İlçemizin her alanda sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerinde en güzel hizmetlere imza atmak için sahadayız. Her şey çelebimiz için. İmkanlar dahilinde var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.