Çerikli Kasabasına önemli hizmetler yapılıyor

Çerikli Kasabasına önemli hizmetler yapılıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin Delice İlçesine bağlı Çerikli Kasabasında, vatandaş odaklı hizmetler devam ediyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar, vatandaşın her alanında sorunlarını çözmek için sahada mücadele sergiliyor.

ACI SU KÖPRÜ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Kırıkkale'nin Delice İlçesine bağlı Çerikli Kasabasında, vatandaş odaklı hizmetler tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar, vatandaşların her alandaki sorunlarını çözmek için sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Başkan Çağlar, “Buğday pazarı, sebze pazarı, TMO Herekli Çongar köyüne geçiş güzergahı, acı su köprü çalışması ivedi bir Şekilde devam ediyor. İnşallah. Destekleri, Emeği geçenlere ve kıymetli Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk "e kasabamız ve şahsım adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.


MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çağlar, yaptığı açıklamada, şu an devam eden çalışmaları şu şekilde sıraladı: Buğday pazarı: Buğday pazarı yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Sebze pazarı: Sebze pazarı yapımı da devam eden çalışmalar arasında. TMO Herekli Çongar köyüne geçiş güzergahı: TMO Herekli Çongar köyüne geçiş güzergahı onarımı ve düzenlemesi ivedilikle yapılıyor. Acı su köprü çalışması: Acı su köprüsünde de onarım ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Başkan Çağlar, bu çalışmalara verilen destekten dolayı Milletvekili Av. Halil Öztürk'e ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.