Çorum’da Masa Tenisi Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı

Çorum’da Masa Tenisi Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı
Çorum'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Temeli atılan projenin 9 ayda tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Çorum'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin temelinin atılması, şehrin spor altyapısını güçlendirmek için önemli bir adımdır.

Masa tenisi, Çorum'da oldukça popüler bir spordur. Şehrin Süper Lig'de mücadele eden kadın ve erkek takımları bulunmaktadır. Bu takımlarda yer alan sporcular, önemli başarılara imza atarak milli takımda ülkemizi temsil etmektedir.

Yeni yapılacak olan Masa Tenisi Eğitim Merkezi, sporcuların daha iyi şartlarda yetişmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Tesiste, soyunma odaları, duş kabinleri, idari birimler ve 710 metrekarelik kapalı bir salon yer alacaktır.

Eğitim merkezinin 9 ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulması planlanmaktadır. Projenin 18 milyon TL'ye mal olması beklenmektedir.

Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin tamamlanmasıyla birlikte Çorum, masa tenisi sporunda daha da güçlenecektir. Şehrin sporcuları, bu tesiste daha iyi şartlarda yetişerek uluslararası arenada daha başarılı olacaklardır.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.