Coşkundere: “Tur atlamak istiyoruz”

 Haber Merkezi
Kırıkkale Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ercümend Coşkundere, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çankırı FK ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Coşkundere; "Tur atlamak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETMEK İSTİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale FK, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor karşısında hanesine 3 puan yazdırdı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve Ziraat Türkiye Kupası için hazırlıklarına başlayan Kırıkkale FK, bulunduğu ligde şampiyon olmak ve Ziraat Türkiye Kupası’nda büyük başarılar elde etmek istiyor.

ÇANKIRI’DA KUPA MAÇINA ÇIKACAK

2024-2025 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur eşleştirmelerinin ardından Kırıkkale FK, Çankırı FK ile deplasmanda mücadele edecek. Karşılaşma 11 Eylül Çarşamba günü saat 13.30'da, Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Tarihleri boyunca ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki takımın kupa heyecanına Çankırı ev sahipliği yapacak.

KARŞILAYMAYI DİLKAN YÖNETECEK

90 dakikalık zorlu karşılaşmayı Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. Emrah Kul ve Mert Altan Çakır, yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ömer Tahakunt dördüncü hakem, Selami Mete gözlemci, Hasan Aka ise temsilci olarak görev yapacak. Hafta sonu Ağrı deplasmanına gidecek olan kırmızı lacivertliler, 1. Tur karşılaşmasında galibiyet hedefiyle yoluna ilerlemek istiyor. Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma Aspor ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak.

SEZONA GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

1. Tur karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale FK Teknik Direktörü Ercümend Coşkundere, “Geçtiğimiz gün çok güzel bir galibiyetle başladık lige. Büyükçekmece Tepecik karşısında güzel bir futbol sergiledik. Cumartesi günü oynadığımız karşılaşma çalıştığımız yerlerden çıktı. Genelde yani oyun tarzımız, oyun felsefemiz güzel bir oyun güzel bir galibiyet. Tabi o yediğimiz gölü düşünmek istemiyoruz, tabi öyle gollerde yemek istemiyoruz. Ama sonuçta oluyor günün sonunda kazanmış olduk. 45 günlük bir takımız ve bizim için güzel bir başlangıç oldu.”

GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ

“Çankırı FK karşısında Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk maçını oynayacağız. Çankırı'da bir maçımız var biz 20 tane oyuncu 4 tane kalecimiz var. Tüm bu oyuncularımızla birlikte kupa maçlarında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu maçta tur atlayıp bir sonraki tura kalmak istiyoruz düşüncemiz bu. Herkesin mutlu olduğu bu süreci sezon sonuna kadar en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz. Ligde şampiyon olmak, Ziraat Türkiye Kupası içinde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.