Delice’de istifa! AK Parti’ye geçiş yaptı!

Delice’de istifa! AK Parti’ye geçiş yaptı!
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin Delice ilçesinde önemli bir siyasi gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi'nden Delice Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Muhlis Uyan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

TEMSİLCİSİ 3’E DÜŞTÜ

Bu geçişle birlikte Delice Belediye Meclisi'nde AK Parti'nin üye sayısı 6’ya yükselirken, Yeniden Refah Partisi'nin temsilcisi 3’e düştü. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Muhlis Uyan’ın AK Parti'ye geçişini anlamlı sözlerle değerlendirdi. Başkan Uyan, "Nezaket ve sevgiyle başladık, nezaket ve sevgiyle devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır. Dünya ve âhirette mutlu olmak, birlik ve beraberlik içinde olmakla mümkündür," dedi.

efs.jpg

BAŞKAN UYAN, BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Yılmaz Uyan, Muhlis Uyan’ın aldığı karar hakkında şu şekilde konuştu; "Delice Belediye Encümeni Muhlis Uyan amcamız, Yeniden Refah Partisi'nden ayrılarak AK Parti Belediye Encümeni olarak ilçemize hizmet etme kararı almıştır. Delice’ye hizmet yolunda birlik ve beraberliğimize olan katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum."

3-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.