Delice’de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Delice’de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu
 Muhabir
Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anlamlı bir iftar programı düzenlendi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi anmak ve gazilerimize vefa göstermek amacıyla organize edildi. İftara, Delice Kaymakamı Tugay Cingirt, Delice Cumhuriyet Savcısı Fatih Kendir, Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Şehit yakınları, gaziler ve onların aileleriyle bir araya gelinerek, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

delicede-sehit-aileleri-ve-gaziler-iftarda-bulustu2.jpg

VATANSEVERLİK RUHUNU YAŞATTI

Programda, şehitlerimizin hatıraları bir kez daha yad edilirken, gazilerimize ve ailelerine minnettar olundu. Ayrıca, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü ve personellerine teşekkür edildi. Delice ilçesinde düzenlenen bu anlamlı etkinlik, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde vatanseverlik ve fedakârlık ruhunu yaşatma adına önemli bir adım oldu.

delicede-sehit-aileleri-ve-gaziler-iftarda-bulustu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.