Doğa tutkunları Kastamonu'da buluştu

Doğa tutkunları Kastamonu'da buluştu
 Muhabir
Kırıkkale’nin doğa tutkunlarını bir araya getiren Kale Dağcılık Spor Kulübü, son düzenlediği Kastamonu gezisiyle dikkatleri üzerine çekti. Kulüp, 70 kişilik dinamik ekibiyle Türkiye’nin en yüksek ikinci kanyonu olan Çatak Kanyonu’nu keşfetti.

dogatutkunlari2.jpg

DOĞASEVERLERİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Kırıkkale’nin doğa tutkunlarını bir araya getiren Kale Dağcılık Spor Kulübü, son düzenledikleri Kastamonu gezisiyle dikkatleri üzerine çekti. Kulüp, 70 kişilik dinamik ekibiyle Türkiye’nin en yüksek ikinci kanyonu olan Çatak Kanyonu’nu keşfetti. Kulüp Başkanı Ziya Korkmaz liderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, doğaseverlerin gözdesi haline geldi.

dogatutkunlari3.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Etkinlik, doğanın eşsiz güzelliklerini deneyimlemek amacıyla, Horma Kanyonu’nda yaklaşık 3 kilometrelik bir yürüyüşle devam etti. Katılımcılar, sonbaharın renk cümbüşü içinde Ilıca Şelalesi’ne ulaşarak doğanın tadını çıkardılar. Kısa bir Kastamonu turunun ardından ekip, Kırıkkale’ye geri dönerken, doğa ile kurdukları bağın önemini bir kez daha vurguladılar. Korkmaz, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Doğaya sadece ayak izi bırakarak yürüyüşlerimize devam ediyoruz. Doğanın iyileştirici ve birleştirici gücüne inanan herkesi dağlara ve doğaya bekliyoruz,” diyerek tüm doğaseverlere açık bir davette bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.