Düzce’den Kırıkkale’ye madalya yağdı

Düzce’den Kırıkkale’ye madalya yağdı
 Haber Merkezi
Düzce'de düzenlenen Okul Sporları Gençler A Türkiye Boks Şampiyonası'nda Kırıkkaleli sporcular büyük bir başarıya imza attılar.

ÖNEMLİ BAŞARI ELDE ETTİLER

54 kilogramda Koray Sarıaydın Türkiye 2.'si olurken, 81 kilogramda Medine Erdoğan, 80 kilogramda Emirhan Bizbıyık ve Umut Adil Yıldızlı Türkiye 3.'lüğü elde ederek Kırıkkale'yi gururlandırdılar.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, sporcuların başarısıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Okul Sporları Gençler A Türkiye Boks Şampiyonası'nda elde ettiği madalyalarla Kırıkkale'yi gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyoruz.”

duzceden-kirikkaleye-madalya-yagdi-1.jpg

BAŞARILARLA SÖZ ETTİRMEYE DEVAM

“Bu başarı, Kırıkkale'de boks sporunun ne kadar geliştiğinin bir göstergesidir. Sporcularımızın her geçen gün daha da ilerleyeceğine inanıyoruz. Kendilerine ve antrenörlerine bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

duzceden-kirikkaleye-madalya-yagdi-2.jpg

Kırıkkale'den bir kez daha ulusal bir şampiyonada madalya yağması bizleri gururlandırıyor. Sporcularımızı bu başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyor, Kırıkkale'nin sporda da adından söz ettirmeye devam edeceğine inanıyoruz. Ailelerimiz de çocuklarının spor yapmaları için onları teşvik edebilirler” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.