Ek protokol zorunluluk haline geldi

Ek protokol zorunluluk haline geldi
 Muhabir
Öz Sağlık-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran Kırıkkale’de bulunan üyeleri de yakından ilgilendiren ek protokol talebinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a iletildiğini açıkladı.

ÇALIŞMA BAKANIYLA GÖRÜŞME

Yapılan görüşmelerle ilgili bilgiler veren Öz Sağlık-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran “Üyelerimizi enflasyon karşısında ezdirmemek için çalışmalarımız sürüyor. Genel Başkanımız Devlet Sert ve yönetim kurulu üyeleri, binlerce kamu işçisinin ücretlerinin enflasyon karşısında korunabilmesi için Ek Protokol talebini, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a iletti. Görüşmede Genel Başkan Sert, Ek Protokol’ün yapılmasıyla binlerce işçinin enflasyona karşı korunacağını ve sahada büyük bir memnuniyet oluşacağını dile getirdi” ifadelerine yer verdi.

ek-protokol-zorunluluk-haline-geldi1.png

BÜYÜK BİR UMUTLA BEKLENİYOR

Görüşmede Genel Başkanımız Sert, KÇP’nin EK Protokol ile iyileştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Toplu İş Sözleşmesi ile elde edilen hakların enflasyon karşısında erimemesi için Ek Protokol’ün zorunluluk haline geldiğini vurgulayan Sert, bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan’dan destek istedi. Binlerce işçinin Ek Protokol ile haklarının iyileştirilmesini büyük bir umutla bekliyor. EK Protokol’ün yapılmasıyla sahada büyük bir memnuniyet oluşturacaktır” diye konuştu. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, bu konuyla ilgili gerekli hassasiyetin ve gerekli çalışmaların yapılması yönünde gayret sarf edeceklerini dile getirdiği belirtiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.