Engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği

Engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği
 Haber Merkezi
Kırıkkale İŞKUR İl Müdürü Ferhat Metin, engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvurularının başladığını söyledi.

300 BİN TL’YE YÜKSELTİLDİ

Kırıkkale’de kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. İŞKUR İl Müdürü Ferhat Metin, engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvurularının başladığını söyledi. Metin, “İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi artırıyor, kendi işlerini kurarak üretime katkıda bulunabilmelerini sağlıyoruz. Kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın hibe desteklerini 150 bin TL’den 400 bin TL’ye, eski hükümlü vatandaşlarımızın hibe desteklerini 110 bin TL’den 300 bin TL’ye yükseltilmiştir” dedi.

BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Kırıkkale'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları son başvuru tarihi 07.06.2024 olarak açıklandı. Ferhat Metin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik hibe desteği başvurularının başladığı duyurusu yapıldı. Yapılan bu duyuruda: “Engelli ve eski hükümlü hibe desteği başvuruları başladı. Hibe Desteği Programı Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın kendiişlerini kurmalarını amaçlayan bir destek programıdır.”

KOMİSYON DEĞERLENDİRECEK

“www.iskur.gov.tr adresinde “Duyurular” bölümünde yayınlanan Başvuru Rehberi ve Başvuru Kılavuzuna göre hazırlanacak projeler Komisyon tarafından değerlendirilecektir. Proje başvuruları 07.06.2024 tarihi saat 23:59'a kadar “e-Devlet” üzerinden online olarak yapılacaktır. Elden veya posta ile yapılan proje başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca kendi işini kurmak isteyen eski hükümlülerin projelerini 07.06.2024 tarihi saat 17.00'a kadar Adalet Bakanlığının ilgili birimleri aracılığı ile bulundukları illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerimize iletmesi gerekmektedir.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.