Eski Başkan Ucaçelik bende varım dedi

Eski Başkan Ucaçelik bende varım dedi
 Muhabir
Büyük Birlik Partisinden aday olan eski Başkan Ucaçelik saha çalışmalarına da başladı.

Keskin Belediyesi eski başkanlarından, en son yapılan genel seçimlerde Ak Parti’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Yahya Ucaçelik 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde bende varım dedi. Ucaçelik’in BBP’den Keskin Belediye Başkan adayı olduğu bildirildi.

SEÇİMİN EN HAREKETLİ İLÇESİ KESKİN

31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinin en hareketli günler yaşadığı Kırıkkale’nin ilçelerin başında Keskin geliyor. Keskin ilçesinde bir çok parti belediye başkan adayı belirleyerek seçimlere hazırlanıyor. Diğer taraftan aday adaylık sürecinde ismi sık sık gündeme gelen isimlerden birisi olan Keskin Belediyesinin eski başkanlarından Yahya Ucaçelik dördüncü dönem belediye başkanlığı için yeniden sahalara indi.

UCAÇELİK BBP’DEN ADAY OLDU

Keskin ilçesinde Anavatan Partisi döneminden başlayarak Ak Parti’den 2 olmak üzere 3 kez belediye başkanı seçilen Keskin Belediyesi eski Başkanlarından Yahya Ucaçelik 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için yeniden aday oldu. Büyük Birlik Partisinden aday olan eski Başkan Ucaçelik saha çalışmalarına da başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.