Esnaf, şehrin ekonomik can damarıdır

Esnaf, şehrin ekonomik can damarıdır
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, il merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, onlarla bir araya geldi. Esnaflarla ve vatandaşlarla sıcak bir sohbet gerçekleştiren Vali Makas, herkese kolaylıklar diledi.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

Vali Makas'ın esnaf ziyaretleri kapsamında, ilin ekonomik dokusunu oluşturan esnafların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm önerileri geliştirmek amaçlanıyor. Ziyaretlerde, esnafların günlük hayatta karşılaştıkları zorluklar, beklentiler ve öneriler birinci ağızdan alınarak değerlendiriliyor. Esnafa moral ve destek veren Vali Makas, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Esnaflar da Vali Makas'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gösterdiği ilgiye teşekkür ettiler.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Vali Makas, esnafların yaşadığı sorunları yakından takip ederek, çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. Vali Makas'ın esnafa verdiği moral ve destek, onların daha motive olmalarını sağladı. Makas, "Esnafımız, ilimizin ekonomik can damarıdır. Onların sorunları bizim sorunlarımızdır. Bu ziyaretlerle, esnafımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Aldığımız geri bildirimler doğrultusunda, esnafımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için elimizden geleni yapacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.