Galatasaray tur için sahaya çıkıyor

Galatasaray tur için sahaya çıkıyor
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç temsilcisi Molde ile deplasmanda karşılaşacak. Böylelikle Cimbom Avrupa’da 307. karşılaşmasını oynayacak.

YENİLMEZ ARMADA CİMBOM
Galatasaray, Avrupa’da oynadığı 306 düellonun 109'undan galibiyetle ayrıldı. 115 müsabakada mağlup olup, 82 mücadeleden ise beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, Avrupa arenasında çıktığı son 16 karşılaşmadan sadece 1 kez mağlup ayrıldı. 2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 mağlup olan Cimbom, daha sonra ise 12'si UEFA Avrupa Ligi ile 3'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 16 müsabakaya çıktı.

MAÇ SAAT KAÇTA?
Galatasaray, bu maçlardan 8 galibiyet, 7 beraberlik alırken tek yenilgisini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında İspanya temsilcisi Barcelona karşısında aldı. Molde Stadı'nda yapılacak maç, TSİ ile 22.00'de başlayacak. Müsabaka, EXXEN platformundan yayımlanacak. Eşleşmede ikinci maç, 29 Ağustos Salı günü İstanbul'da oynanacak.

GALATASARAY’DA ÖNEMLİ EKSİKLER
Galatasaray'da Lucas Torreira cezası nedeniyle Molde karşısında forma giyemeyecek.
Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, karşılaşmada görev yapamayacak. Sarı-kırmızılılarda ayrıca UEFA listesinde yer almayan yeni transferlerden Tete ve Hakim Ziyech de forma şansı bulamayacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.