Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakibi belli oldu 

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakibi belli oldu 
Süper Lig sezonunun şampiyonu olan Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacağı rakibi belli oldu.  Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi, Zalgiris Vilnius-FC Struga karşılaşmasının galibi olacak

25-26 TEMMUZ’DA OYNANACAK 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları 25-26 Temmuz ve 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Diğer Türk temsilcilerinin rakipleri ise kura çekiminde belirlenecek. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme kuraları çekildi. Devler Ligi'ne bu aşamadan katılan temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi, Zalgiris Vilnius (Litvanya)-FC Struga (Makedonya) eşleşmesinin galibi olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?
Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin ön eleme turlarında "Ülke şampiyonları" kulvarında mücadele edecek. Galatasaray, ilk maçı 25-26 Temmuz'da deplasmanda; rövanş maçını 1-2 Ağustos tarihinde evinde oynayacak.

GALATASARAY'IN 3 TUR GEÇMESİ GEREKİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için 3 tur geçmesi gereken Galatasaray, her turda seribaşı olacak. Kupa 1'in ön eleme turlarında "Ülke şampiyonları" kulvarında mücadele edecek olan Galatasaray, kendisi gibi her turun seribaşı olan Dinamo Zagreb, Kopenhag ve Young Boys ile eşleşmeyecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.