Gençler sınavlara burada hazırlanıyor

Gençler sınavlara burada hazırlanıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi'nde, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için son kontroller tüm hızıyla devam ediyor.

MOTİVASYONLARI YÜKSEK TUTULUYOR

Merkezde, sınava girecek öğrenciler için özel olarak hazırlanan çalışma alanları, her türlü imkanla donatılmış durumda. Öğrenciler, sessiz ve konforlu bir ortamda çalışmalarını sürdürebiliyor. Gençlik Merkezi'nde ayrıca deneme sınavları, rehberlik ve danışmanlık hizmeti de sunuluyor. Uzman eğitmenler, öğrencilere sınavlara hazırlanmaları konusunda yardımcı oluyor ve motivasyonlarını yüksek tutmalarına katkıda bulunuyor.

gencler-sinavlara-burada-hazirlaniyor-1.jpg

ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, "Gençlerimiz için her zaman en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Gençlik Merkezimiz de, YKS ve LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz için önemli bir destek noktası haline gelmiştir. Burada, öğrencilerimiz sessiz ve konforlu bir ortamda çalışmalarını sürdürebilir, deneme sınavlarına girebilir ve rehberlik hizmeti alabilirler." dedi. Önal, öğrencilere başarı dileklerini ileterek, "İnanıyorum ki öğrencilerimiz, bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanarak sınavlarda büyük başarılara imza atacaklardır." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.