Gliss İsrail malı mı? Gliss ürünü hangi ülkeye, kime aittir?

Gliss İsrail malı mı? Gliss ürünü hangi ülkeye, kime aittir?
 Muhabir
Türkiye’de de satılan İsrail malları da oldukça merak ediliyor. Marka marka İsrail malları araştırılıp boykot edilmekte. Peki, Gliss İsrail’in malı mı? Gliss kimin malı? Gliss ürünü hangi ülkeye, kime aittir?

Gliss İsrail malı mı? Hangi ülkeye ait?

Gliss İsrail malı değildir. Gliss, Alman kozmetik şirketi Henkel'in bir markasıdır. Henkel'in merkezi Almanya'nın Düsseldorf şehrindedir. Gliss şampuanları, saç kremleri ve diğer saç bakım ürünleri üretmekte.

gliss.png

Gliss, 1987 yılında Almanya'da piyasaya sürüldü. İlk olarak Gliss Kur markası olarak piyasaya sürüldü, ancak 1994 yılında Gliss olarak değiştirildi. Gliss, hızlı bir şekilde Avrupa'da ve dünyada popülerlik kazandı.

gliss-4.png

Türkiye'de Gliss şampuanları, Henkel Türkiye tarafından üretilmekte.

gliss-2.png

Kurucusu kim?

Gliss'in kurucusu Henkel şirketidir. Henkel, 1776 yılında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde kuruldu. Henkel, dünya çapında 130'dan fazla ülkede faaliyet gösteren çok uluslu bir şirkettir. Henkel'in ürünleri arasında deterjanlar, temizlik ürünleri, kozmetikler, yapıştırıcılar ve inşaat malzemeleri bulunmakta.

gliss-3.png

Gliss kaç ülkede satılmakta?

Gliss, dünya çapında 50'den fazla ülkede satılmakta. Gliss, özellikle Avrupa, Asya ve Latin Amerika'da popülerdir. Gliss, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Rusya, Çin, Hindistan ve Brezilya gibi ülkelerde lider saç bakım ürünleri markalarından biridir.

gliss-6.png

Gliss, saç bakım ürünleri alanında lider bir markadır. Şirket, yenilikçi ürünleri ve etkili formülleriyle tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Gliss, dünya çapında milyonlarca insanın güvendiği bir markadır.

gliss-5.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum