Görmem için sen varsın projesi devam ediyor

Görmem için sen varsın projesi devam ediyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale: Eğitimci Yazar Bekir Akdeniz, "Görmem İçin Sen Varsın" Projesi kapsamında Hatice Hanım Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu'nda kurum personellerine ve öğrencilere konferans verdi.

HİKAYESİNDEN ÇOK ETKİLENDİLER

Konferansta Akdeniz, engelli bireylerin yaşadığı zorlukları ve engelli bireylerin topluma kazandırılması için neler yapılması gerektiğini anlattı. Akdeniz, ayrıca engelli bireylere karşı önyargıların yıkılması gerektiğini ve engelli bireylerin her alanda eşit haklara sahip olması gerektiğini vurguladı. Konferansa katılan kurum personelleri ve öğrenciler, Bekir Akdeniz'in konuşmasından ve anlattığı hikayelerden çok etkilendiklerini ifade ettiler.


FARKINDALIK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜYOR

Bekir Akdeniz, görme engelli bir eğitimci ve yazardır. Akdeniz, birçok kitap yazmış ve engelli bireylerin yaşadığı zorluklar konusunda farkındalık çalışmaları yürütüyor. "Görmem İçin Sen Varsın" Projesi, görme engelli bireylere yönelik farkındalık çalışmaları yürüten bir projedir. Proje kapsamında engelli bireylere yönelik eğitim seminerleri, konferanslar ve çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.