14 yaş hokey takımı Türkiye şampiyonu

14 yaş hokey takımı Türkiye şampiyonu
​​​​​​​Türkiye Hokey Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan 14 Yaş Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası sona erdi.

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

25 Ocak-30 Ocak 2019 tarihleri arasında Amasya ilinde düzenlen 14 Yaş Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası müsabakalarına Adana, İstanbul, Konya, Tokat, Mardin, Diyarbakır, Amasya, Muğla, Kocaeli ve Kırıkkale illeri olmak üzere 10 takım ve 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada takımımız namağlup Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

BİZLERİ GURURLANDIRDILAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan ile yemekte buluşan şampiyonlarımız, daha sonra İl Müdürü Karahan’ın makamında ziyaret ettiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada; sporcularımız 14 yaş salon hokeyi Türkiye Şampiyonu olarak bir kez daha bizleri gururlandırdılar. Sporcularımız diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu ve gelecek vaadettiklerini belirten Karahan, çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz.”

24 SAAT HALKIMIZIN HİZMETİNDEDİR

Salonlarımız ve Gençlik Merkezlerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci yüz günlük eylem planı kapsamında artık 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindedir. Tüm halkımızı spor yapmaya bekliyoruz. Sporcumuzu tekrar tebrik ediyorum. Sporcumuzu yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörümüz Efe Bozkurt’a emekleri için ayrıca teşekkür ederim” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.