3 Temmuz’u asla unutamayız

3 Temmuz’u asla unutamayız
​​​​​​​Temmuz 1997 tarihinde MKEK patlamasında vefat eden MKEK personeli anısına Pirinç Fabrikası Camii’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE KAZALAR YAŞANMAZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 3 Temmuz 1997 tarihinde MKEK patlamasında vefat eden MKEK personeli anısına Pirinç Fabrikası Cami' sinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Ayrıca Pirinç Fabrikası Dökümhane Atölyesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 22 yıl geçmesine rağmen acının aynı olduğuna dikkat çeken Vali Yunus Sezer, ”Umarım ki bundan sonra böyle kazalar inşallah bir daha yaşanmaz.  Uzun yıllar kazasız, belasız çalışma dileriz.” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Türk Metal Sendikası şube başkanı Murat Demirbaş ise, “Yaşanan bu talihsiz olayın üzerinden 22 yıl geçmesine rağmen unutmadık, unutturmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Demirbaş, bu 3 Temmuz'daki patlama, şehit ve gazilerin yanında Türkiye'nin adeta kalbinin durduğunu söyledi. Demirbaş, " Biz bu faciayı unutmamak üzere her yıl olduğu gibi bu gibi programlar gerçekleştiriyoruz. Unutmadık, Unutmayacağımda. Allah ülkemizi bunun gibi acıları yaşatmasın. İsmet ağabeyimize de Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine de baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.