50 bin el, 50 bin fidan

50 bin el, 50 bin fidan
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında "50.000 El 50.000 Fidan Projesi kapsamında öğrenciler yarınlar için fidan dikti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte; öğrenciler fidan dikerek doğaya izlerini bıraktı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğünün ortak çalışmaları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında "50.000 El 50.000 Fidan Projesi "çerçevesinde Çullu Mevki Ormanlık Alanında Fidan Dikme Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Vali Yardımları Sait Özkılınç ve Emin Alıcı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Orman İşletme Müdürü Alper Çimen, misafirler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından misafirler ve öğrenciler, fidanlarını toprak ile buluşturdu.

 

Etkinlikte konuşma yapan Müdür Tüfekçi; ormanların korunmasının gelecek nesiller için büyük önem taşıdığını belirtti.  Tüfekçi; "Orman sevgisini 7'den 70'e tüm yurttaşlarımıza kazandırmamız gerekiyor. Orman sevgisiyle birlikte toprakla buluşturulacak her bir fidanın da gelecek nesiller için önemini bilmeli ve bu bilinçle hareket etmeliyiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Her zaman, tüm imkânlarımızla destek vermeye de hazırız." dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.