Aile şirketlerinin kurumsallaşması eğitimi

Aile şirketlerinin kurumsallaşması eğitimi
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası üye eğitim faaliyetleri kapsamında Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması ve Aile Anayasası konulu bir seminer düzenlendi. TSO ve Quality Line Eğitim ve Danışmanlık firması işbirliği ile gerçekleşen seminere oda üyesi firmaların yöneticileri katıldı. 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası üye eğitim faaliyetleri kapsamında Aile Şirketlerinin
Kurumsallaşması ve Aile Anayasası konulu bir seminer düzenlendi. TSO ve Quality Line Eğitim ve Danışmanlık firması işbirliği ile gerçekleşen seminere oda üyesi firmaların yöneticileri katıldı. 

AİLE ŞİRKETLERİ DE REKABETE DÂHİL
Aile işletmelerinin vizyon sahibi olarak büyümelerini ve başarılı bir şekilde kurumsallaşmalarını hedefleyen eğitimde, işletmelerin rekabet ortamında sürdürülebilirliğini sağlamak, lider yönetici ve önemli çalışanlara bağımlı olmadan faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri ve geliştirebilmelerini sağlamak amacına yönelik konularda katılımcılara bilgiler verildi. 


EN AZ İKİ KUŞAĞA İSTİHDAM SAĞLAR
Düzenlenen eğitimde tanıtım yapan Quality Line Genel Müdürü Erol Dinçkal; “Aile şirketleri, ailenin geçimini sağlamak veya mirasın dağılmasını önlemek amacıyla kurulan şirketlerdir. Ailenin geçimini sağlayan kişi tarafından yönetilen bu şirkette, yönetim kademelerinin önemli bir bölümünü aile üyeleri oluşturur ve kararların alınmasında aile üyelerinin büyük ölçüde etkisi olur. Aile şirketleri, o aileden en az iki kuşağın kurumda istihdam edilmesini sağlar.” İfadelerini kullandı.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.