Aksun: “Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz!”

Aksun: “Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz!”
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nın siyasi kademesinde çeşitli görevlerde bulunan Jeoloji Mühendisi Satılmış Aksun, 14 Mayıs seçimi sonrası açıklamalarda bulundu. Aksun,“Biz eskiden bir sorun varsa içimizde çözebiliyorduk.

KOL KIRILIR, YEL İÇİNDE KALIR 
Aksun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle 14 Mayıs Genel Seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Parti geleneğimizde seçim sonuçları değerlendirilir iç mekanizmalarında eksiklikler hatalar var ise düzenleme yapılır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu iyi analiz eden bir liderdir. Kendi içinde yorumlar yapıp yine kendi içimizde bulunan insanlara karşı tavır sergilemek yanlış olduğuna inanıyorum. Birde basın açıklamasıyla dışarıya karşı hele de ikinci tur çalışmaları öncesi adayımızın parti içerisinde serzenişte bulunup partili arkadaşlarımızı ötekileştirmesini yanlış buluyorum. Biz eskiden bir sorun varsa içimizde çözebiliyorduk. Neyi ispat etmeye çalışıyoruz anlamadım.”

HALKIMIZ DA CEVABINI SANDIĞA YANSITTI
“Sayın Mustafa Kaplan, Sayın Ergün Tekin, Sayın Emin Avundukluoglu Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bu dönem aday olmuşlardır saygı duyarız. Sayın Mehmet Demir yine aynı Genel Başkanımızın takdirleri ile geçmiş dönem il başkanlığı, Milletvekilliği yapmıştır saygı duymalıyız. Seçimdeki oy kaybını tüm teşkilat kendisine sormalıdır. Belli ki bir hata yapıldı halkımız da cevabını sandığa yansıttı. Bunu toparlanmanın yoluna bakılmalıdır. Seçim sonuçlarını Sayın Mehmet Demir’e mal etmek yersiz ve yanlıştır.”

KİMSE KİMSEYİ ARAMADI 
“Ben de 28.dönem milletvekili aday adayı idim. Benim gibi 35 arkadaşımız vardı. Eskiden biz vardı ben yok tu. Bütünleştirici olarak herkesin gönlünü teşkilatımız alırdı. Kimse kimseyi aramadı bile bu doğrumu hata değil mi? Aynı hatalar yanlışlar devam ediyor. Aynı hatalar devam ediyor diye de yolumuzdan sapmadık. Biz olursak varoluruz büyürüz. Bununda neticesini halkımız notunu veriyor. Kimse suçlu aramasın. Ben aday adayıyım Ergün Bey ise aday oldu hala tanışamadım bu kimin eksikliği? O yüzden herkes kendine çeki düzen versin bu hareketler ile Cumhurbaşkanımızı üzmeye devam ederiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.