Akyön: “Sen, ben değil, Kırıkkalelilik bilinciyle hareket etmeliyiz”

Akyön: “Sen, ben değil, Kırıkkalelilik bilinciyle hareket etmeliyiz”
Bozkır topraklarının savunma sanayi bölgesi olan Kırıkkale, önümüzdeki Ağustos ayında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

BÜYÜK ORGANİZASYON YAPILACAK 
Geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kırıkkale Valiliği’nin himayelerinde gerçekleştirilen ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ bisiklet yarışları, gelecek yıl yapılacak önemli bir yarışın kapısını araladı. Bu kapsamda Kırıkkale, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından uluslararası yarış güzergahına alındı.  24-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak uluslararası Anatolia Mtb Stage Race –XCMS yarışı Kırıkkale’de düzenlenecek.

KIRIKKALE KAZANACAK DİYE BOŞA DEMİYORUZ
Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön,  Kırıkkale artık uluslararası spor organizasyonlarının yapılıp, yapılamayacağı noktasında 2023 yılı yol ayrımında, spor turizminin önemli bir markası haline gelmek bizim elimizde. “Kırıkkale kazanacak” diye boşa demiyoruz. Bu kazanç neslimiz için, geleceğimiz için marka şehir olma hayaline kavuşturacaktır” dedi.
 

MARKA ŞEHİR KIRIKKALE OLALIM 
Akyön, “Senlik, benlik, iyi idi, kötü idi davasından kurtulup Kırıkkalelilik bilinciyle hareket etmeliyiz. Kırıkkale adına güzel iş yapan herkese sahip çıkalım. Adam ögütme değirmeninde adam harcaya harcaya bugün elde avuçta adam bırakmadık. Niyet okumayı bırakıp elde edeceğimiz uluslararası unvan ile marka şehir Kırıkkale olalım. Şehrimize sahip çıkalım. 
Kazanan Kırıkkale olacak inşallah. Bunu biz boşuna demiyoruz, çünkü çalışıyoruz” dedi.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.