Akyön ve İlgün’den İzmir ile Manisa çıkarması 

Akyön ve İlgün’den İzmir ile Manisa çıkarması 
Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ve Cumhurbaşkanlığı İdare İşler Başkanlığı Raportörü Baki İlgün, İzmir ve Manisa’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Önümüzdeki bahar ayı ile birlikte büyük organizasyonlara hazırlanan Türkiye Bisiklet Federasyonu, sporun sevdirilmesi ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ve Cumhurbaşkanlığı İdare İşler Başkanlığı Raportörü Baki İlgün, İzmir ve Manisa’ya ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretler kapsamında Valiler ile bir araya gelen Akyön ve İlgün, yapılması planlanan bisiklet yarışları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YAPILACAK 
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser ve Mevlüt Özmen ile bir araya gelen Akyön ile İlgün, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun önümüzdeki dönem önemli etkinliklere imza atacaklarını söyledi. Bu etkinliklerde toplumun her kesiminin buluştuğunu belirten Akyön, “Uluslararası büyük organizasyonlara imza atmak için mücadelelerimizi sürdürüyoruz. Ülkemizi, bisiklet yarışları alanında en iyi şekilde her bölgede temsil etmenin çabası içerisindeyiz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.