Altınışık, görevini yeni il başkanına devredecek

Altınışık, görevini yeni il başkanına devredecek
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, başkanlık görevine veda etti.

VEDA MESAJI PAYLAŞTI 
İYİ Parti İl Başkanlığı’nda Cumartesi günü kongre heyecanı yaşanacak. Uzun süredir il başkanlığı görevini yürüten Bülent Şükrü Altınışık, bir veda mesajı paylaştı. Altınışık, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı olarak 8 ilçe 2 belde teşkilatımızla birlikte ülkemize, ilimize ve partimize büyük bir özveri ve inanç ile hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Türkiye genelinde Partimizin illere göre üye sayı sıralamasında 4’ncü olarak büyük bir başarı elde ettik. İlimizde üye sayımızı 300’lerden 5000’lere çıkardık” dedi. 

HALKIMIZIN HEP YANINDA OLDUK 
Kırıkkale’de 185 köyü ilçeler dahil tüm mahallelerimizi tekrar tekrar ziyaret ederek, her vatandaşımıza Genel Başkanımızın selamını ilettik. Sahada basmadık kaldırım taşı bırakmadık. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm arayışları içerisinde olduk. Vatandaşlarımızın mutlu veya acılı günlerinde hep yanında olduk. Daima gündemi tayin eden bir siyaset anlayışını kendimize şiar edindik. Her an seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarımızı sürdürdük ve tamamladık.” 

KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK
Genel Merkezimizin teşkilatlarımızda kongre kararı almasından sonra, Kırıkkale’mizde ilçe kongrelerimizi bir demokrasi şöleni içinde bir düğün havası içerisinde gerçekleştirdik ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. Yaptığımız ilçe kongrelerimizde güven tazeleyen veya yeni seçilen başkanlarımızın ve yönetim kurullarının partimizi bulunduğu noktalardan çok daha yukarı taşıyacağına olan inancım tamdır.”

HEP BİRLİKTE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ 
Başarının yalnızca birlik olursak mümkün olacağına olan inançla bugüne kadar partimize, birliğimize ve beraberliğimize hizmet eden bütün dava arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu günden sonra, cesurlar bayrağını devralan kardeşlerimizin heyecan ve enerjisi, bayrağı devreden kardeşlerimizin tecrübe desteğiyle partimizi hep birlikte iktidara taşıyacağız. Sevgili Kırıkkaleliler demokrasi şölenimiz 24 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz İl Kongremiz ile devam edecektir”.

YENİ BAŞKANA GÖREVİ DEVREDECEĞİM 
Kongrede aday olmayacağımı ve 4,5 yılı aşkın bir süredir, Kırıkkale İl Başkanı olarak devam ettiğim görevimi, seçilecek yeni Başkanımıza devredeceğimi beyan etmek isterim. Bugüne kadar onur ve gururla yürüttüğüm İl Başkanlığı görevinde, Partim ve Kırıkkale’miz için en iyisini yapmaya çalıştım.  İl Başkanlığım süresince şahsımdan ve teşkilatlarımızdan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere tüm teşkilatlarımızın bütün mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.