Altınışık: “Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın hazırız”

Altınışık: “Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın hazırız”
 İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Merkezde, ilçe ve tüm beldelerimizde seçim hazırlıklarımızı tamamladık. Seçin ne zaman olursa olsun biz hazırız” dedi.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİ OLUŞTURULDU
Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti İl Başkanlığı, il ve ilçe merkezlerinde Seçim Koordinasyon Merkezlerini (SKM) oluşturdu. Seçimler öncesi görev dağılımını yaptıklarını ifade eden Altınışık, SKM Başkanı olarak İl Sekreteri Mustafa Kadan’ı görevlendirdiklerini söyledi. 


TÜM ENERJİMİZİ SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN HARCIYORUZ
İl SKM Başkanı olarak görev alan il Sekreteri Mustafa Kadan kendisine bu görevi veren il başkanı il yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Kadan, “2018 genel ve 2019 yerel seçimlerinden tecrübemiz var. Genel merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda seçim hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.  Kırıkkale İYİ Parti teşkilatları olarak tüm enerjimizi seçim ve seçim güvenliği için harcıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener ‘Oy namustur. Her bir oyun takipçisi olacağız’ diyerek tüm teşkilatlarımı gerekli çalışma azmini vermiştir.” 


ÜLKEMİZİN SORUNLARI KÖKTEN ÇÖZÜM BULACAK 
“Bizlerde Kırıkkale İYİ Parti teşkilatları olarak seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  İl ve ilçelerimizde oluşturduğumuz Seçim Koordinasyon merkezleri ile Genel seçimlerde istenilen başarıya ulaşacağız. Her ilçemizde ayrı ayrı oluşturduğumuz Seçim koordinasyon merkezlerimizde hukukçularımız, veri giriş uzmanlarımız, iaşe ve Propaganda sorumlularımız, mahalle ve köy sorumlularımız bulunmakta ve genel merkez Seçim İşleri Başkanlığımız koordinesinde çalışmalarına devam etmektedirler.”


GÖREVLİLERİMİZİ SEÇERKEN BELİRLİ KISTASLARIMIZ OLDU
İl ve İlçelerimizde Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin oluşturulması çalışmalarında emeği olan İlçe başkanlarımıza, Avukatlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sandık görevlilerimiz asil ve yedek olarak tamamlanmış olup eğitimlerine başlamış bulunmaktayız. Sandık görevlilerimizi seçerken belirli kıstaslarımız oldu. Öncelikle Sandık görevlilerimiz üyelerimiz arasından seçildi. Kendi mahallesinde kendi okulunda ve oy kullanacağı sandıkta görevlendirildiler.’’


İYİ PARTİ OLARAK TÜM PARTİLERİN OYUNU KORUYACAĞIZ.
“Oy kullanılacak her mahalle için ( başarabilirsek her okul için) bir avukat görevlendireceğiz. Yani kısacası bu seçimi şansa bırakmayacağız. İYİ Parti olarak sadece kendimizin değil tüm partilerin oyuna sahip olacağız. Biz şunu biliyoruz ki; sandık başında oy kullanımını usulüne uygun yaptırabilirsek, sandıktaki oyların sandık sonuç tutanağına doğru işlenmesini sağlayıp, ıslak imzalı tutanağın bir suretini alırsak seçim bizim için bitmiştir” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.