Asılsız iddialara inanmayın!

Asılsız iddialara inanmayın!
​​​​​​​‘Muhtar adaylarına kötü haber, muhtar maaşı kalkabilir!’ haberine Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı’dan açıklama geldi. 

‘Muhtar adaylarına kötü haber, muhtar maaşı kalkabilir!’ haberine Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı’dan açıklama geldi. 

Muhtarla ile ilgili böyle bir çalışmanın olmadığını dile getiren Başkan Pehlivanlı “Seçim zamanı asparagas bir haber olarak muhalifler tarafında yapılmış bir eylemdir” dedi.

DERNEĞİMİZE YAZI GELMEDİ

Türkiye’de bulunan 81 ilin her birinde yüzlerce köy ve mahalle bulunmaktadır. Köy ve mahallelerde muhtar olarak görev yapan yine yüzlerce muhtar vardır. Peki muhtarlar 2019 yılı itibariyle kendilerine belirlenen muhtar maaşlarını almaya devam edebilecekler mi? Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Pehlivanlı, asılsız haberlere inanılmaması gerektiğini belirterek, “Derneğimize her hangi bir yazı gelmedi. Seçim öncesi ortalığı karıştırmaya çalışıyor”

BÖYLE BİR ÇALIŞMA YOK

Pehlivanlı, “Bu haber yanlış bir haberdir. Muhtarla ile ilgili böyle bir çalışma yok. Seçim zamanı asparagas bir haber olarak muhalifler tarafında yapılmış bir eylemdir. Arkadaşlarımız buna kesinlikle inanmasınlar. Muhtarlar Daire Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile biz devamlı görüşüyoruz. Ankara’da. Bu seçim zamanında biri çıkıp da ‘Muhtar maaşları kesiliyor’ diye bir haber olur mu? Kesinlikle itibar edilmemesi lazım” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.