ASKON Başkanı Geyik, gazeteciler gününü kutladı

ASKON Başkanı Geyik, gazeteciler gününü kutladı
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

40 SEKTÖRDE 66 ÜYEMİZ VAR 
Geyik, yönetimiyle birlikte Beyaz Saray’da düzenlenen programda, gazetecilerin gününü kutlayarak basın çalışanlarının çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Gazeteciliğin çok kıymetli bir meslek olduğunu aktaran Geyik, teknolojinin çok önemli olduğu bu günlerde basın çalışanlarına çok önemli görevler düştüğünü dile getirdi. Geyik, ASKON Kırıkkale Şubesi'nin çalışmaları hakkında da bilgi vererek, şu anda 40 sektörde 66 üyelerinin bulunduğunu kaydetti.

SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİ YAPILACAK 
Kırıkkale’nin her alanda daha büyük yatırımlara ev sahipliği yapması amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini vurgulayan Geyik, bu kapsamda her ilin kendine göre zirve toplantıları yaptığını bu kapsamda da Kırıkkale’de ‘Savunma ve Sanayi’ zirvesi yapılacağını belirtti. Yaptıkları ve yapacakları çalışmaların ardından gazeteciliğin öneminden bahseden Geyik, “Gazetecilik, gerçekleşen olaylarla ilgili haber ve gelişmeleri kamuoyuna duyuran, bizlerin haber alma hakkını kullanmasında önemli bir rol üstlenen; doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslektir” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.