Aybimaş ve CCS arasında ortaklık protokolü 

Aybimaş ve CCS arasında ortaklık protokolü 
Alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Aybimaş AVM ile CCS Petrol arasında ortak anlaşma gerçekleştirildi.

10 İSTASYON İÇİN YÜZDE 50 ORTAKLIK 
Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan ve CCS Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Çeribaş arasında ortaklık protokolü gerçekleştirildi. Uzun yıllar alışveriş sektöründe hizmet gösteren Aybimaş, CCS Pertol ile anlaşma gereği mevcutta bulunan ve yeni açılacak olan toplamda 10 akaryakıt istasyonuna yüzde 50 ortak oldu. Ayan ve Çeribaş arasında imzalanan protokol kapsamında önemli çalışmalar yapılacağı vurgulandı. Çeribaş, anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu. 

KIRIKKALE’NİN BAYRAĞINI ÜLKE GENELİNDE DALGALANDIRACAĞIZ 
Ayan ise, petrol üzerine Kırıkkale ve Ankara’da yatırımlarının artarak devam edeceğini dile getirdi. Alışveriş sektöründe sürdürdükleri başarılı çalışmayı akaryakıt sektöründe de sergileyeceklerini vurgulayan Ayan, “Bu istasyonlarımızda hem istihdam alanında hem de diğer alanda ciddi çalışmalarımız olacak. Türkiye genelinde Kırıkkale bayrağını dalgalandırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir  

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.