Bahçeşehir Koleji’nde rengarenk hamsi günü 

Bahçeşehir Koleji’nde rengarenk hamsi günü 
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Bahçeşehir Koleji, öğretmenleri ve okul yönetimine yönelik ‘Hamsi Günü’ etkinliği düzenledi.

ÖNEMLİ EĞİTİM HİZMETİ SUNUYOR 
Kırıkkale’de bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayan ve eğitim yılıyla birlikte kapılarını öğrencilerine açan Bahçeşehir Koleji, hem sunduğu imkanlar hem de kampüs ortamıyla farklılığını ortaya koyuyor. Anaokulu, ilkokul ve lise öğrenimiyle geniş bir eğitim kategorisine ev sahipliği yapan Bahçeşehir Koleji, sportif ve sosyal alanda sağladığı imkanlarla öğretim hayatına renk katıyor.

MÜZİKLER EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER 
Sosyal ve kültürel alanda eğitim ve öğretime de önem veren Bahçeşehir Koleji, okul yönetimini ve öğretmenlerini ‘Hamsi Günü’ etkinliğinde bir araya getirdi. Odun ateşinde pişirilen hamsiler afiyetle yenildi. Yakılan ateşin etrafına toplanan öğretmenler, müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenerek iş stresinden uzak bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Öğretmenler, etkinlikte emek veren herkese sonsuz teşekkür etti.

İŞ TEMPOSUNDAN UZAK BİR GÜN YAŞADILAR 
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, “Soğuk havaların vazgeçilmesi olan ve sofraların vazgeçilmesi hamsinin lezzetine hep birlikte bir kez tatmış olduk. Amacımız burada hem birlik ve beraberliğin sağlanması hem de öğretmenlerimizle birlikte iş stresinden ve temposundan uzak bir gün yaşamalarıydı. Bizler Bahçeşehir Koleji olarak büyük bir aileyiz. Eğitimde başarı sağlayan bu ailemizle birlikte inşallah Kırıkkale’de daha güzel başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

 

 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.