Bahçeşehir Koleji’nden öğretmenlerine iftar programı

Kırıkkale’nin ileri gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, öğretmenlerine ve okul yönetimine yönelik iftar programı düzenledi.

ÖĞRETİM HAYATINA RENK KATIYOR
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Bahçeşehir Koleji, hem sunduğu imkanlar hem de kampüs ortamıyla farklılığını ortaya koyuyor. Anaokulu, ilkokul ve lise öğrenimiyle geniş bir eğitim kategorisine ev sahipliği yapan Bahçeşehir Koleji, sportif ve sosyal alanda sağladığı imkanlarla öğretim hayatına renk katıyor.

BİRLİK VE BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ
Bahçeşehir Koleji’nin öne çıkan bir diğer özelliği ise öğretmen ve yöneticilerine yönelik yaptığı sosyal aktiviteler ve toplantılar oluyor. Bu toplantılara bir yenisini daha ekleyen Bahçeşehir Koleji, öğretmenlerine ve okul yönetimine yönelik iftar programı düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan iftar programında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, “Bu akşam, bu mübarek Ramazan sofrasında öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. Biz Bahçeşehir Koleji olarak büyük bir aileyiz. Bu iftar sofrasının birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğinden eminim. Bahçeşehir Koleji olarak, bu büyük ailemiz ile birlikte Kırıkkale’de çok güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağız.” dedi. Öte yandan, yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk bir Ramazan geçirdiklerini belirten Karabağ, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.