Bahşılı’da durmak yok

Bahşılı’da durmak yok
Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin her biri ayrı bir yerde çalışma yürütüyor.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin her biri ayrı bir yerde çalışma yürütüyor.

EKİPLER ÇALIŞIYOR

Belediye ekipleri yaz aylarında bir çok kişinin uğrak yeri olan Aqua Park bölgesindeki arızaları gideriyor ve onarım yapıyor. Topal Dede Türbesi yolunda da çalışma yürütülüyor. Yol hem genişletiliyor ve hem de yeniden düzenleniyor. Kalıcı bir yol için ekiplerin çalışma yaptığı bildirildi. Mesire yeri olarak kullanılan sahil boyu piknik alanındaki güzergahta da çalışma var.

YOLLAR ONURALIYOR

Ekipler burada asfalt yolun bozulan kısımlarını onarıyorlar ve tamirat yapıyorlar. Bozulan parke ve kaldırımlar da onarılıyor. Tahrip olan yollarda ekipler parke taşı yenileme çalışmasını sürdürüyor. Bu çalışmaya ilçe genelinde aralıksız devam edildiği bildirildi.

SU KUYUSU KAPATILDI

Öte yandan ilçedeki bir okulun yakınında bulunan 20 metre derinliğindeki kullanılmayan su kuyusu de tehlike arz ettiği için kapatıldı. Belediye’den yapılan açıklamada, “Okul yakınında bulunan okul öğrencileri ve çevre halkı için tehlike arz eden 20 metre derinliğindeki kullanılmayan su kuyusu başkanımız Recep Zafer Tekin 'in talimatlarıyla kapatılıp çocuklar ve çevre halkı için güvenli hale getirilmiştir” bilgisi verildi.

ÇADIR YAPIMI SÜRÜYOR

Bu arada cenaze ve düğünler için de çadır hazırlıkları devam ediyor. Bu konuda da açıklama yapan Belediye ekipleri, “Bahşılı Belediye atölyelerimizdeki olanakları kullanarak kendi personellerimiz ile kendi imalatımız olan düğün ve cenaze çadırlarımızı hazırlamamız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.