Bahşili’ye gençlik merkezi

Bahşili’ye gençlik merkezi
Bahşili Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i ziyaret etti. Tekin, “Bahşili ilçemiz için Gençlik Merkezi sözü aldık, ilçemize hayırlı olur inşallah” dedi.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Mazbatasını aldığı günden itibaren ilçe içerisinde çalışmalarına ve yatırımlarına hız veren Bahşili Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i ziyaret etti. Tekin, “Bahşili ilçemiz için Gençlik Merkezi sözü aldık, ilçemize hayırlı olur inşallah. Bu ilçe bizim, bu ilçe hepimizin. İnşallah ileriki dönemlerde daha güzel yatırımların yapılması noktasında çalışmalarımız olacaktır” dedi.

DAHA GÜZEL BİR İLÇE OLACAK

Tekin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçede çalışmalarımıza başladık. 7’den 70’e bütün kesimin yanında olarak, özverili çaba ve gayret gösteriyoruz. Halkımızın teveccühü ile bu emanet bizlere nasip edildi. Bizlerde yapacağımız hizmetlerin en iyi olması anlamında halkımıza yakışır bir şekilde çalışma sergileyeceğiz. Milletimizle gönül bağımız var. Bu gönül bağını her kesime yönelik, güzel yatırımlarla Bahşili’yi daha yaşanılabilir güzel bir ilçe konumuna getireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İL gazetesi

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.