Başkan Saygılı, koltuğunu devretti

Başkan Saygılı, koltuğunu devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, makamını Tınaz İlk Okulu 4. Sınıf Öğrencileri Ayşe Beren Akdağ ve Mehmet Miraç Ağıllı’ya bıraktı. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Okulların ara tatile girecek olması nedeniyle Kırıkkale Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.  Tınaz İlk Okulu Öğretmen ve Öğrencileri Belediye Bakanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Saygılı,  koltuğunu 4. Sınıf öğrencileri Ayşe Beren Akdağ ve Mehmet Miraç Ağıllı’ya bıraktı. 

KÜTÜPHANE SAYILARINI ARTIRALIM
Başkanı Saygılı, “Yarınlarımızın, gözümüzün nuru çocuklarımız inşallah ileriki yıllarda bu makamların gerçek sahipleri olacaklar” diyerek makam koltuğunu Ayşe Beren ve Mehmet Miraç’a bıraktı. Makam koltuğuna oturan yeni başkanlar, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. Yeni başkan Ayşe Beren, parklarda bulunan cep kütüphanelerinin sayılarını ve içeriklerinin artırılması yönünde talimat verdi. Başkan Ayşe Beren, Veteriner Müdürü Nihal Kanat’tan sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalar hakkında da ayrıca bilgi alıp, sokak hayvanlarının rehabilite çalışmalarının devamını istedi.  

TARİHİ YERE SAHİP BİR GÜNDÜR 
Günün anlam ve önemine dair duygularını paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ‘’23 Nisan bizim tarihimizde tarihi yere sahip bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu işgal altındayken bile millet iradesini ön plana çıkararak TBMM’yi açmıştır. Ve bu güzel günüde çocuklarımıza bayram olarak hediye etmiştir.  Yarınımızın teminatı, gelecekte bu koltukların sahipleri olan çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için bizlerde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ziyaretimizde bulunan Tınaz İlk okulunun kıymetli öğretmenleri ve ilimizde görev yapan tüm öğretmenlerimize de eğitim öğretime verdikleri katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Saygılı makamında kendilerini ziyaret eden öğrencilere ve öğretmenlere de temsili hediye taktim etti. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.