Başkan Saygılı: “Tüm imkanlarımızla sahadayız”

Başkan Saygılı: “Tüm imkanlarımızla sahadayız”
Kırıkkale Valiliği ile birlikte koordineli şekilde çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaraların sarılması amacıyla mücadelesini sürdürüyor.

15 GÜNDÜR HUMMALI ÇALIŞMA SERGİLENİYOR 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremin üzerinden tam 15 gün geçti. Geride bıraktığımız bu zaman zarfında ekipleriyle birlikte sahada olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, depremzedelerin yaralarının sarılması amacıyla çalışmasını sürdürüyor. 


YÜZLERCE YARDIM TIRLARI BÖLGEDE 
Kırıkkale Belediyesi itfaiye ve zabıta müdürlüğü personeli ile arama-kurtarma çalışmalarına katılan Saygılı, öncelikle kurtarma ve ardından yardım için teyakkuzda olduklarını ifade etti. Kırıkkale Belediyesi olarak şehirde gerekli yiyecek- giyecek- yakacak çalışmalarını koordineli olarak ilerlettiklerini belirten Saygılı, yardım tırlarının deprem bölgelerine ulaştırdıklarını ifade etti. 

KIRIKKALELİLER YARDIMA KOŞTU
Devletin tüm kurumları ile deprem bölgesinde olduğunu 7’den 70’ e herkesin burada arama-kurtarma faaliyetlerine katıldığını ifade eden Saygılı, tam kapasite ile Kırıkkale’den arama kurtarma ekiplerinin bölgeye ulaştığını söyledi. Kırıkkaleli vatandaşlarımızın büyük bir özveri ile yardıma koştuklarını söyleyen Başkan Saygılı, ‘Battaniye başta olmak üzere, bebek bezi, ısıtıcı, su, kuru gıda, ayakkabı, eldiven, bebek maması, biberon, polar ve benzeri kıyafet ve montlar şehrimizden yola çıkmış ve bölgeye doğru ilerlemektedir’ dedi.  


ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 
Saygılı, Kırıkkalelilere seslenerek, ‘Hemşehrilerimiz deprem bölgesine yardım ulaştırmak için bize başvuruyor. Acil ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve uyku tulumu (kullanılmamış) bağışlarını Belediyemizde kabul edeceğiz. Bu yardım kampanyasına destek olan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi. Saygılı, AFAD Başkanlığını yönlendirmesi ile Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde çalışmalara devam edildiğini belirtti.

Haber: Burak Çalışkan 
 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.