Başkan Saygılı’dan Miraç Kandili mesajı

Başkan Saygılı’dan Miraç Kandili mesajı
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Saygılı, mesajında asrın felaketinde ölenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. 

SONSUZ KUDRETİN GÖSTERGESİ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Saygılı mesajında Kahramanmaraş Merkez üslü yaşanan depremde hayatını kayıp eden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yaralılara acil şifa ve tüm ülkeye geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Saygılı mesajında, "Miraç Kandili, sevgili Peygamberimizin Allah’ın izni ve takdiriyle bir zaman diliminde önce Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da Rabbimizin sonsuz kudret ve ayetlerini müşahede etmek için semaya yaptığı içerisinde pek çok ilahi lütuf, ihsan ve bereketi barındıran hikmet, hediye ve müjdelerle dolu manevi bir yolculuktur" dedi. 

MİLLETİMİZİN DUYARLILIĞI HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜSTÜNDEDİR
Başkan Saygılı “Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan deprem felaketine karşı milletin gösterdiği duyarlılığın her türlü takdirin üstünde olduğunu ifade eden Başkan Saygılı mesajında şunları kaydetti “Ülke olarak yaşanan asrın felaketinin acılarını dindirmek, yaraları sarmak için milletimizin gösterdiği duyarlılık her türlü takdirin üstündedir. Bu vesileyle depremin oluşturduğu enkazlarda Rahmet-i Rahman’a kavuşan vatandaşlarımıza bir kez daha Rabbimden rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Mekânları cennet olsun, kendilerine, ailelere, anne-babalara, eşlere, evlatlara, yakınlara sabır ve metanet versin. Yaralı olanlara acil şifalar ihsan eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, gölü coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam aleminin Mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Miraç Kandilinin ülkemize, tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini Allah’tan temenni ve niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.  

Haber: Burak Çalışkan 



 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.