Bayraktar: “Terörist İsrail, kardeşlerimizin canına kıyıyor!”

Bayraktar: “Terörist İsrail, kardeşlerimizin canına kıyıyor!”
Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, “Dün gece terörist İsrail, Filistinli kardeşlerimiz uykudayken hava saldırı düzenleyerek 13 kardeşimizi şehit etti. Zafer İslam’ındır, zafer yakındır!” dedi.

BU ZULME VE TERÖRİZME ORTAK OLMAKTADIR
Bayraktar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Müslümanlar olarak hem kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hem de zulmün ve zalimlerin karşısında dik, tavizsiz, izzetli bir şekilde durduğumuzu tüm dünyaya haykırmak için bu açıklamayı yapıyoruz. Dün gece terörist İsrail, Filistinli kardeşlerimiz uykudayken hava saldırı düzenleyerek 13 kardeşimizi şehit etti. Şehitlerimiz arasında kadınlar ve çocuklar da bulunuyor. İnsan vicdanı kadınlara ve çocuklara yapılan bu caniliği kabul edemez. Fakat Siyonistler, bu zalimler, bu teröristler, kadın-çocuk demeden tüm Müslümanların kanını akıtmak için tüm azgınlıklarıyla zulmüne devam ediyor.
Kadın haklarını, çocuk haklarını, barışı kendisi icat etmiş gibi tüm dünyaya pazarlayan Batı ise seyirci kalmanın da ötesine geçerek bu zulme ve terörizme ortak olmaktadır.”

BU İNSANLIK SUÇUNA SEYİRCİ KALMAYIN 
“Bu ne ilk ne de son olacaktır. Bilinsin ki bu sitemimiz Batıdan ya da dünya kamuoyundan insanlığın hayrına bir adım beklediğimiz için değil, aksine kendi hayırları içindir! Her şey biz yaşarken oluyor! Bunu bilsin tüm insanlık! Unutulmasın ki tüm bu olanlara doğrudan ya da dolaylı ortaklık edenler ve seyirci kalanlar tarihe zalimler olarak, izzet ve haysiyet yoksunları olarak kazınacaktır! Ey Müslümanlar! Ey Filistinli kardeşlerimiz! Ailesinin şehit edildiğinden habersiz babasını bekleyen küçük yavrumuz! Onlar tarihe bu şekilde kazınırken bizler şehitler, izzetliler, mücahitler olarak zulme ve gözyaşına son vererek tarihi yeni baştan yazacağız! Tarih bizi mazlumlar ve zayıflar olarak değil, Allah rızası doğrultusunda yeni bir dünyayı kuran Müslümanlar, Fatihler, Selahattinler, Ömerler olarak yazacak!”

SALDIRILARIYLA, ENTRİKALARIYLA İŞGAL ALTINDADIR
İlk kıblegahımız Mescid-i Aksa, kutsal toprağımız Kudüsümüz, Filistinimiz; uluslararası camiada meşruiyeti olan ve devlet olarak tanınan, fakat gerçekte bir terör örgütü olan İsrail’in saldırılarıyla, entrikalarıyla işgal altındadır. Filistin’e, İslam coğrafyasının tam kalbine bir hançer gibi saplanan İsrail bölgede yaşanan kaosun, terör olaylarının, iç savaşların ve işgallerin yegâne sebebidir. Ülkemizde Siyonistlere göz kırpan bazı basın kuruluşlarına ve dünya basınına sesleniyoruz; tüm bu gerçekleri örtbas ederek ve zalimlerin yanında durarak mürekkebi utandırmayın!  Biz biliyoruz ki bugün Siyonizm’in her türlü fesadı yeryüzüne yayabiliyor oluşu onların gücünden değil Müslümanların parçalanmışlığından kaynaklanmaktadır. Ey İslam ülkelerinin liderleri! Müslümanlar sizden harekete geçmenizi beklemektedir. Cılız kınamalarınızın artık bir hükmü yoktur!”

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.