Bayram boyunca otobüsler ücretsiz 

Bayram boyunca otobüsler ücretsiz 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı boyunca belediye otobüslerinin kent içi toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı.

AKSATMADAN SÜRDÜRÜLECEK 
On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca güzel örnekler sergileyen Kırıkkale Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkalelilerin Ramazan Bayramı boyunca şehir içinde rahat bir şekilde bayramlaşma ziyaretleri yapabilmeleri için toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu. Başkan Saygılı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kırıkkale Belediyesi tarafından vatandaşların şehir içi ulaşımlarını rahat, güvenli ve konforlu bir şekilde sağlamaları için otobüs seferlerinin aksatmadan sürdürüleceğini vurguladı.

ÜCRETSİZ FAYDALANACAKLAR
Saygılı, “Bayram süresince hemşehrilerimiz sadece belediye otobüslerimizden ücretsiz faydalanabilecekler. Bu vesile ile tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı bir kere daha kutluyorum” diye konuştu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ücretsiz ulaşım uygulamasının Ramazan Bayramının ilk günü olan 21 Nisan Cuma günü başlayıp, bayramın son günü olan 23 Nisan Pazar günü saat 23.00’da sona ereceğini belirtti.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.