Bekçiler mahallelere iniyor

Bekçiler mahallelere iniyor
​​​​​​​İçişleri Bakanlığı tarafından kolluk kuvvetlerine yardımcı olması amacıyla görevlendirilen bekçiler, önümüzdeki ay itibariyle Kırıkkale cadde ve sokaklarında da görülebilecek.

MART AYI İTİBARİYLE 100 BEKÇİ, KIRIKKALE MERKEZ VE İLÇELERİNDE GÖREVLENDİRİLECEK

MERKEZ VE İLÇELERE 100 BEKÇİ

80’li 90’lı yıllarda mahallelerde görev yapan ve İçişleri Bakanlığı tarafından kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak amacıyla yeniden görevlendirilen bekçiler, mahallelerdeki görevlerine önümüzdeki ay başlayacaklar. Mart ayı itibariyle 100 bekçi, Kırıkkale merkez ve ilçelerinde görevlendirilecek.

HUZUR VE GÜVEN İÇİN GÖREVDEYİZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yunus Sezer, “İlin huzur ve güvendiğinin daha üst seviyelere çıkartmak, suç oranlarını düşürmek için hem teknolojiyi kullanacağız hem de personel olarak güçlendirme yapacağız. Bekçilerimiz sisteme dahil oluyor önümüzdeki ay içerisinde bunlar, merkez ve ilçelerde görev alacaklar. Araç gereç noktasında takviyelerimiz oluyor güvenlik noktasında inşallah Kırıkkale hak ettiği hizmetlerin en iyisini alacak. Şuanda 100 ama bazılarının güvenlik ve sağlık noktasında tahkikatları devam ediyor. Bizim hedefimiz şuanda yüz önümüzdeki ay itibariyle mahallelerde, büyük ilçelerimiz başta olmak üzere orantısal olarak dağılımı yapıldı” dedi.

 

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.