Belediye serası, ekonomik tasarruf sağlıyor

Belediye serası, ekonomik tasarruf sağlıyor
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehirdeki yeşil alan ve parkları süslemek için belediye bünyesinde oluşturulan sera alanında incelemelerde bulundu.

YAZA HAZIRLANIYOR
Tasarruf konusuna verdiği önemle dikkat çeken Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehirde ki yeşil alan ve parkları rengârenk çiçekleri süslemek için Belediyenin kendi serasına büyük önem veriyor. Kırıkkale’deki yeşil alan ve parkları süslemek için kullandığı çiçek ve bitkilerin üretimini kendi sera alanında gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi şehri yaza hazırlıyor. Belediye’nin özel sera alanında incelemelerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çalışmalar hakkında birim müdüründen bilgiler aldı.

ÜRETİMİ ARTIRMA TALİMATI
Birçok rengârenk çiçekler ve süs bitkilerini özel sera alanında yetiştirerek, şehri çiçek bahçesine dönüştürmeyi hedefleyen doğa ve çevre dostu Başkan Saygılı, bugüne kadar binlerce mevsimlik süs bitkisini toprakla buluşturduklarının belirterek, her mevsimde Kırıkkale’nin güzelliklerine güzellik kattıklarını belirtti. Bu yıl özellikle şehir giriş ve çıkışlarında yapılan düzenlemeler ile parkların sayılarının artırıldığını belirten Saygılı, bunun için serada üretimi artırma talimatı verdiklerini ifade etti.

SERAMIZ SAYESİNDE TASARRUF SAĞLIYORUZ
Özverili çalışmalarından dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini ileten Başkan Saygılı “Şehri baştan aşağı mevsimine uygun çiçeklerle süslemelerinin yanı sıra ekonomik olarak da Seramız sayesinde belediyemiz büyük tasarruf sağlamakta. Seramızda şehrimizin çiçek ve süs bitkisi ihtiyacını kendimiz üretiyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak bir yandan şehrimizi güzelleştirirken diğer yandan ekonomik tasarruf sağladık. Göreve geldiğimizden bu tarafa binlerce mevsimlik çiçeğimizi ve fidanımızı toprakla buluşturduk. Ekiplerimiz yürüttüğü titiz ve örnek çalışmalarla, her mevsimde şehrimizin güzelliğine güzellik katıyoruz, yeşil alanları daha zengin hale getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.