Belediyecilik, darda kalanlara uzanacak ilk eldir

Belediyecilik, darda kalanlara uzanacak ilk eldir
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale’de 2 mahallede daha seçim komite merkezi açtı. Çalılıöz ve Gündoğdu Mahallesi seçim komitesi açılışlarında konuşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, “Biz diyoruz ki belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, acil yardımdır, darda kalanlara uzanacak ilk eldir” ifadesini kullandı.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale’de 2 mahallede daha seçim komite merkezi açtı. Çalılıöz ve Gündoğdu Mahallesi seçim komitesi açılışlarında konuşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, “Biz diyoruz ki belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, acil yardımdır, darda kalanlara uzanacak ilk eldir” ifadesini kullandı.

31 MART’TA DERS VERECEĞİZ

Çalılıöz Mahallesi ve Gündoğdu Mahallesi Seçim Komitesi açılışlarına MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, teşkilat yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 18 Kasım’dan bugüne kadar 88 gündür belediye başkan adayı olarak seçim çalışmaları kapsamında sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirten MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, “Biz 31 Mart’ta kibirli olan, halk ile arasına duvar ören, vatandaşı belediyeye geldiği anda ötekileştiren anlayışa hep birlikte 31 Mart’ta ders vereceğiz. Biz diyoruz ya belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, acil yardımdır, darda kalanlara uzanacak ilk eldir. Neden bunu söylüyoruz, çünkü belediye makamı bizim inancımıza göre şehrül emindir. Cenabı Allah 31 Mart’ta bu görevi bize nasip ederse görevi devralmaya gittiğimizde ilk işimiz hep birlikte belediye başkanı makamı kapısını yerinden sökeceğiz” diye konuştu.

BİZ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

Kırıkkale’nin 40 sorununa 40 proje hazırladıklarını ve bunun tanıtımını bir toplantıyla yaptıklarını hatırlatan MHP Belediye Başkan adayı Yarar “Bu projelerimizden bir tanesi de Başkanımız Mahalle’de olacak. Biz halk günü deyip de vatandaşı ayağımıza davet etmeyeceğiz, 1 Nisan’dan itibaren bugün olduğu gibi mahallelerimizin ana caddelerinde veya Pazar yerinde mahallelilerimizle biraraya geleceğiz ve halk gününü mahallemizde yapacağız. Çünkü sizler burada olduğu gibi o zamanda bire bir derdinizi başkanımıza anlatabileceksiniz. Bunun sözünü şimdiden veriyoruz. Biz o kadar çok sorunu tespit ettik ki, 28 mahalle ve 3 bin 51 sokaktan oluşan Kırıkkale’de en büyük sorun sahipsizlik, ikincisi ötekileştirmek, üçüncüsü kimlik siyaseti yapmak, dördüncüsü belediyenin asli görevlerini unutması, imar sıkıntısı, yol sorunu, çöp sorunu, işsizlik sorunu. Biz MHP olarak Mahallelerimizin ve Kırıkkale sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çünkü bende sizler gibi Kırıkkale’de doğdum, Kırıkkale’de büyüdüm ve Kırıkkale’de yaşıyorum. Yani içinizden biriyim” ifadesini kullandı.

KIRIKKALE’Yİ ADALETLİ YÖNETECEĞİZ

Kırıkkale’yi adaletli yönetmeyi taahhüt ettiğine vurgu yapan MHP Belediye Başkan Adayı Yarar “Biz 202 bin insanımızın tamamını Kırıkkaleli olarak kabul ediyor, hepimiz Kırıkkaleliyiz diyoruz. Çünkü burada yaşayanlar olarak biz Kırıkkaleli olmayı bilirsek, Kırıkkale olarak büyüyebiliriz. Bakınız üreten belediye markalaşan Kırıkkale sloganı ile çıktığımız ve 88 gündür bir şeyi haykırıyoruz. Sadece bir derdimiz var o da Kırıkkale’ye hizmet etmek. Bu zamana kadar görev yapmış başkanlarımız, Kırıkkale’yi sadece Zafer Caddesi, Bakanlar caddesi birde Atatürk bulvarından oluştuğunu zannetmiş. Ama Kırıkkale’nin 3 bin 51 tane sokağı var, 28 tane mahallesi var. İnşallah 88 gündür geziyoruz, siyasi partilerin adaylarına da biz Kırıkkale’yi de hizmet etmeyi de öğreteceğiz. Bugüne kadar bizden başka, Kırıkkale için bir tane proje açıklayanı duydunuz mu? Duymadınız. Siyaset yapmak, belediye başkan adayı olmak demek milletin huzuruna proje yaparak çıkmak demektir. Tabi bunları yapmak için 31 Mart gecesi sizlerden bir yetki almamız gerekiyor. Sizler bize destek verirseniz Kırıkkale’yi hep beraber yöneteceğimize şimdiden söz veriyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.